Kasko osiguranje

Kasko Osiguranje Motornih Vozila: Potpuna Zaštita za Vaše Vozilo

Kasko osiguranje motornih vozila pruža sveobuhvatnu zaštitu od potencijalnih oštećenja ili potpunog uništenja vašeg sopstvenog vozila usled različitih rizika. Među najčešće javljajućim rizicima su saobraćajne nesreće, požari, grad, oluje, pad ili udar nekog predmeta, i mnogi drugi. Bitno je napomenuti da su ovo osnovni rizici koji se pokrivaju kasko osiguranjem, dok postoje i dodatni rizici koji se mogu posebno ugovarati, kao što je krađa vozila.

Kasko osiguranje postaje sve neophodnije iz razloga kao što su visoki troškovi popravki i sve gušći saobraćaj. Čak i kod vozila koja su starija od 10 godina, zamena branika i srodnih popravki može premašiti iznos od 100.000 RSD, što jasno ukazuje na potrebu za kasko osiguranjem.

Zašto biste trebali razmotriti Kasko osiguranje?

Za razliku od obaveznog osiguranja auto-odgovornosti koje nadoknađuje štetu koju ste prouzrokovali drugima, kasko osiguranjem pokrivaju se isključivo štete na vašem vozilu koje su rezultat tuđe ili vaše odgovornosti, kao i više sile. Štete mogu biti delimične ili potpune, a iznos isplate zavisi od rizika i uslova definisanih u ugovoru.

Koja vozila mogu biti obezbeđena Kasko osiguranjem?

Kasko polisom mogu biti osigurana sva motorna vozila, uključujući automobile, motocikle, kamione, prikolice, radne mašine, čamce, brodove i mnoga druga vozila.

Naše obaveze kao posrednika u osiguranju

Kao posrednik u osiguranju, imamo obavezu da vam pružimo sledeće usluge u vezi sa kasko osiguranjem:

  1. Obezbeđujemo ponude od više osiguravača.
  2. Pružamo savete o najboljoj ponudi prema vašim potrebama.
  3. Pomažemo vam u izboru odgovarajuće polise.
  4. Obavljamo proces polisiranja za traženo osiguranje.
  5. Savetujemo vas o postupcima u slučaju nastanka štete.
  6. Prijavljujemo štetu i pružamo podršku tokom procesa odštete sve do isplate.
  7. Redovno vas obaveštavamo o isteku vaše polise.

Kasko osiguranje za robu koju prevozite

Važno je napomenuti da kasko osiguranje ne pokriva robu koja se prevozi. Za tu svrhu postoji posebna vrsta osiguranja poznata kao kargo osiguranje. Za više informacija o ovoj vrsti osiguranja, pročitajte klikom na dugme.